» FOTO BLOGG
FACEBOOK
PRESENTKORT
Vi har presentkort för olika tillfällen. Fyll i vårt formulär för att beställa
PRESENTKORT

Vackra Jenny porträttfotografering i Skåne

© fotograf satu knape 2014 porträttfotografering i skåne linköping on locationFotade videunderligt vackra Jenny idag. Modellen var vacker, vädret var underbart, nya klänningen helt sagolik, en bra fotografering helt enkelt! Hejja Skåne!

Photography: Satu Knape
Make up artist: Satu Knape
Model: Jenny E
Assistant: Jonas Wehlin

 

Glad Påsk!

© fotograf satu knape 2014Glad påsk!
Hoppas ni får en underbar helg.
Själv skall jag åka till Helsingborg och fixa ordning mina prislistor och sedan fotografera på söndag, underbar helg enligt mig!

Ha en härlig dag!

 

Katrin porträttfotografering

© fotograf satu knape 2014 porträtt fotografering on location livstilsfotografering i linköping östergötland Var ute med Katrin igår och fotade, vi promenerade runt, åt lite lunch, fika lite (Tack cafe Duxe! )

Det var avslappnad och roligt! Har varit semi-ledig nu på påsk, och tagit det relativt lugnt, vilket behövs för att få tillbaka inspirationen och orken, det har verkligen gått i ett hur länge som helst. Vilket är väldigt tacksamt och jag är så glad att jag har mycket att göra, men nu behövde lite vila. På måndag är det full fart frammåt igen.

Ha en underbar dag och påsk!
/S

 

Fina Linnea igen

© fotograf satu knape 2014 fotografering porträtt i studio linköping östergötlandEtt par bilder till från igår. Förutom att Linnea är söt som socker så älskar jag min nya vägg i studion, tack bästa Jonas som tapetserat!

Photography: Satu Knape
Make up artist, hair and flowers: Satu Knape
Model: Linnea D

 

Söta Linnea

© fotograf satu knape 2014 fotografering i linköping östergötland porträtt i studioSöta Linnea har varit och modellat i studion idag. Så himla fin och duktig!

Photography: Satu Knape
Make up artist and hair and flowers: Satu Knape
Model: Linnea D
Assistant: Gulli D

Fotograf Satu AB Satu Knape Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Up