• Fotomodeller sökes!
    Jag letar efter människor av alla dess slag som gillar att stå framför kameran. Jag jobbar på en bildbyrå och jag försöker i största mån att bygga på min portfolio med bilder på olika modeller. Bilderna används till reklam, marknadsföring och hemsidor runt om i världen till allt från barnkläder, cancerinsamlingar och politik. Jag behöver allt från enkla porträtt till mer kreativa fotograferingar, familjesituationer utomhus, par som shoppar på stan, folk som sitter på ett cafe etc. Helt enkelt vanliga livsstils-situationer. Ibland gäller det studioporträtt med avancerade sminkningar och kostymer och det är sådant vi diskuterar tillsammans för att göra en så bra och passande fotografering med just dig eller er.
  • Jag söker folk som gillar att stå framför kameran och modella. Det är viktigt att du är intresserad och har rätt inställning för att vi ska kunna ha ett gott samarbete. Om det bara är för att du ska få bilder med familjen eller till personliga julklappsbilder så är det bättre att du skriver och bokar en vanlig fotografering. Är du intresserad så skicka in din ansökan. Ansökan garanterar dock inte att du får vara med, men jag försöker att svara på alla ansökningar och jag hör av mig om jag känner att du har det jag söker.

    VIKTIGT: Du måste vara över 18 år och du kommer att få skriva på en modellrelease, som ger mig rättigheten att sälja bilderna vidare till reklam genom min bildbyrå. Bilderna kommer användas till reklam och marknadsföring i Sverige och runt om i världen. Fotograf Satu kontrollerar och påverkar inte var bilderna hamnar och genom att skriva på modellreleasen godkänner du att bilderna får säljas och användas av köpare till reklam och marknadsföring. Om du är under 18 så krävs målsmans underskrift samt att jag helst ser att minst en förälder är med vid fotograferingen.
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Bild är mycket önskvärt, helst ett ansiktsporträtt och en helkropp
  • Bild är mycket önskvärt, helst ett ansiktsporträtt och en helkropp
  • Beskriv dig och din karaktär. Vad gör dig intressant framför kameran ?
Foto- modellansökan Fotograf Satu i Linköping