Härlig höst! – Familjefotografering i Linköping Östergötland

Hej! Inte hunnit göra inlägg på länge, fotograferingar och redigering har avlöst varandra. Idag skall jag ut och fotografera, verkligen tur med vädret, solen skiner och temperaturen är härligt! Nedan ser ni fina Amanda, Wendela och Elizabeth.. sådana skönheter.. mor och döttrar.  <3 Det är ett sådant vackert minne tycker jag. Glöm inte att det är dax att boka om man vill fotografera sig för att ge bort i julklapp! Tiderna går åt! www.fotografsatu.se/kontakt  kontakta oss för mer info och priser! ilje

Några snabba bilder från en av veckans alla fotograferingar – Reportage smycken fotografering i Linköping

I veckan som gått har jag fotat allt möjligt, verkligen varit fullproppat, familjer, en bank, barn, Hälsohuset, ännu fler familjer, Solbackens helhetshälsa, flera reportage för Stångåstaden, bland annat dessa bilder från Sandström Dewit, helt underbara smycken med underbara människor som designar och arbetar fram dessa konstverk. Bilderna är bara konverterade till sv/v i lightroom, kommer arbeta vidare på några av dem. Idag skall det fotas en familj på förmiddagen och sedan ännu en fotografering med hälsa som tema, Marias Hälsostuga. I helgen står redigering och bildkartekonstuktion på schemat spännande värre! Ha en underbar dag!

Oktober

Redan oktober, vart tar tiden vägen? Snart är det November som är månaden då du senast ska boka fotografering för julklapp! Oktober är i stort sätt redan fullbokat för privatkunder, men har några få tider i bokningskalendern kvar. Så bara ett tips om ni tänker ge bort ett foto (vem vill inte ha ett inramat konstverk på någon du håller kär?) boka nu. Ha en underbar dag!

Skelett-sminkning

Kände för att sminka mig lite kreativt och ta ett par självporträtt, blev riktigt bra! Bara en månad till halloween så passar ju utmärkt. Älskar att sminka kreativt men inte så ofta man gör det.

Verksamhetsfotografering – Sushi mat Restaurang – Fotograf i Linköping

Idag har det redigerats Sushi, sushikockar, knivar, lokaler och annat för restaurang Shinnori i Linköping. Fantastiskt fina konstverk i sig är maten så det blir så himla fint. Är galet nöjd med bilderna. Tror deras hemsida, facebook mm kommer bli riktigt fint med enhetliga bilder… skal bli spännande att se resultatet. Har du en verksamhet som behöver uppdatera sina bilder, tveka inte att höra av er så hjälper vi er!      Läs mer om våra fotograferingar HÄR