Familjefotografering till jul i Linköping Östergötland

Här är fina familjen Barber-Wallgren som jag fotade förra året. Jag har några få tider kvar innan det är försent att få bilderna till jul, annars kan man alltid ge bort ett presentkort med en fotografering till någon man gillar. Fotografier är en julklapp som gör många glada i många generationer. Kolla gärna runt på hemsidan och kontakta mig sedan för priser och info. Hoppas ni får en underbar söndag!

Yoga fotografering i Linköping Östergötland

Idag har vackra Jenny på http://www.yogafitness.se/ besökt mig i studion för lite nya bilder till hemsidan. Älskar yoga och tycker det är fantastiskt att se människor som är duktiga, och Jenny är duktig. Har haft fullt upp med fotograferingar i flera veckor, knappt hunnit andas, skall bli skönt att få lite jullov snart, fast innan des kör vi några veckor till! Älskar dess utmanade tider innan ju, alla företag, tidningar och privatpersoner har deadline innan jul och det ena uppdraget avlöser det andra. Jag hoppas ni får en fin dag, glöm inte kontakta mig om ni intresserade av priser och info www.fotografsatu.se/kontakt jag svara på mailen så fort jag har möjlighet. Nu skall jag ta mig till min lektion i yoga, dock inte hos duktiga Jenny utan Jessica här i stan. Ha en fin kväll!

November redan

Vart tar tiden vägen? November redan. Har fotat massa porträtt och massa reportage denna månaden, verkligen varit fullt upp, superkul! För privatpersoner börjar det bli tajt med att få en tid som passar innan jul nu, så om du funderar på att ge bort ett porträtt på dig eller något annan till någon du håller kär så är det dax att boka! Presentkort levererar jag fram till 19 dec (avhämtning), det är en upplevelse som brukar uppskattas mycket som julklapp. Nu skall jag redigera bilder Ha en underbar dag!

Happy Halloween

Hoppas ni får en rysligt härlig dag och kväll! Här hägrar lite familjefoto sedan skall det på med maskeradkläder och ha en liten middag här hemma! Happy halloween!

Härlig höst! – Familjefotografering i Linköping Östergötland

Hej! Inte hunnit göra inlägg på länge, fotograferingar och redigering har avlöst varandra. Idag skall jag ut och fotografera, verkligen tur med vädret, solen skiner och temperaturen är härligt! Nedan ser ni fina Amanda, Wendela och Elizabeth.. sådana skönheter.. mor och döttrar.  <3 Det är ett sådant vackert minne tycker jag. Glöm inte att det är dax att boka om man vill fotografera sig för att ge bort i julklapp! Tiderna går åt! www.fotografsatu.se/kontakt  kontakta oss för mer info och priser! ilje